Salomon Driver Pro Sigma MIPS

118 900 Ft


• Elérhető méretek:
-S (53-56 cm)
-M (56-59 cm)

• Fit:
-Standard
-Szemüveggel hordható

• Tech:
-MIPS technológia
-Sisak Visor

A visor sisak és a hétköznapi sisak-szemüveg páros legjobb elemeit ötvözve kapjuk meg a Salomon Driver Pro Sigma Mips-et. A beépített visor rész  olyan érzést kelt, mintha egy széles látókörű, high-tech szemüveg lenne rajtunk, míg a Salomon 360 méret állító technológiája és a prémium biztonsági újítások kényelmesen és biztonságban tartják a fejedet.
 
 
Mégtöbb szín kontraszt -
A SIGMA™ lencsék megerősitik a színek közötti különbséget, minimalizált torzítást és széles látószőgű kilátást biztosítanak. Cseréjük egyszerű és tökéletesen illeszkedik, még optikai szemüveg hordása közben is.

 

Optimális védelem -
A sisak egy felső kategóriás védelmi technológiákon alapul; MIPS, Smart Safety és az EPS4D mind a vertikális és a ferdén érkező rázkódástól is védi a fejedet.
 
 
Azonnali precíz állítás - 
A Custom Dial 360 segítségével könnyen és precízen állíthatod a sisakodat a fejed méretére. MaxFit felépítése és az újrahasznosított kényelmi betétje pedig garantálják a tökéletes kényelmet.
 
 
Technikai tulajdonságok
 
 
VÉDELEM: MIPS
 
A MIPS Agy Védelmi Rendszer csökkenti az erejét az oldal irányból érkező becsapódásoknak, míg az EPS4D kiemelkedő rázkódás elnyelést biztosít.

 

LENCSE TECHNOLÓGIA: SIGMA Technológia

Sigma a Salomon innovatív lencse megoldása ami lenyűgözően megerősíti a szín kontrasztot a havon, így azonnal lásd a terep közötti különbségeket.

 

VENTILLÁCIÓ: Légáteresztés

Az EPS4D belső úgy lett megépítve, hogy egy folyamatos levegőztetés és hőmérsékletet tartson fejed, sisakod és a szemüveged között (állítható légáteresztés).

 

KIEGÉSZÍTŐK: Eltávolítható visor

Távolítsd el és cseréld a visorodat az időjárási kondícióknak megfelelően.

Hasonló termékek